Partners

 

People4all

People4All is de cateringbemiddelaar bij uitstek en helpt u het beste uit uw bedrijfscatering in eigen beheer te halen. Met ruime ervaring in de horeca en catering, weet People4All wat service en gastvrijheid is. Ze weten uit ervaring hoe ze de verkoop kunnen bevorderen en derving kunnen voorkomen. De dienstverlening is toegespitst op ervaren cateringmedewerkers, welke flexibel inzetbaar zijn. Ook verzorgt People4All trainingen, efficiency scans en locatie evaluaties incl aanbevelingen.

GrootInkoop heeft voor People4All gekozen als partner zodat hun klanten ook gemakkelijk van de collectieve kortingen van GrootInkoop gebruik kunnen maken. Zeker in combinatie met een assortiment-evaluatie van People4All kan dit tot significante kostenbesparingen leiden. Bent u al aangesloten bij GrootInkoop en profiteert u dus al van de collectieve kortingen, maar bent op zoek naar een manier om uw efficientie nog verder te verhogen? Dan bent u bij People4All aan het juiste adres.
 
 
Bezoek de website op: http://www.people4all.nl

people4all

 

Max Profit

Max Profit is een bedrijf wat zich specialiseert in het minimaliseren van kosten en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. De manier om dat te realiseren is het gebruiken van het grote netwerk dat Max Profit heeft opgebouwd en de expertise die ze hebben om dit aan te laten sluiten bij de wensen van de klant.

Grootinkoop heeft in Max Profit een goede partner, leden hebben gemakkelijk toegang tot de kennis en kunde van Max Profit en andersom hebben de klanten van Max Profit in Grootinkoop een partner met een eenvoudige manier om te profiteren van collectieve kortingen op aankopen uit het foodsegment.
 
 
Bezoek de website op: http://www.maxprofit.nl

max profit

nieuws

nieuws overzicht folder grootinkoopKlik hier en bekijk onze brochure