GrootInkoop; de Kracht van Samenwerken!

GrootInkoopGroep bundelt de inkoopkracht van haar leden.

grootinkoopgroep-sleutel-tot-succes

GrootInkoopGroep sluit names haar leden collectieve voorwaarden af, benut de kracht van samenwerken en is daarmee de sleutel tot succes.

GrootInkoopGroep is een professionele- en onafhankelijke inkoop intermediair in de zakelijke dienstverlening, de zorgsector en de gastvrijheidindustrie. GrootInkoopGroep sluit namens haar leden collectieve bonus voorwaarden af met leveranciers en fabrikanten van producten en diensten.

Onze Leden zijn primair, niet/semi-concerngebonden organisaties in de zakelijke dienstverlening, de zorgsector en de gastvrijheidindustrie. Ons bedrijfsdoel is de inkoopactiviteiten van onze Leden te bundelen én te combineren tot volumes, waardoor met leveranciers en fabrikanten door heel Nederland - per productgroep - gunstige bonus afspraken gemaakt kunnen worden wat betreft prijs, kwaliteit, productspecificaties en service. Deze afspraken zijn gunstiger dan de afspraken die de Leden individueel zouden kunnen maken. In de dagelijkse praktijk plaatsen aangesloten Leden van de GrootInkoopGroep hun bestellingen rechtstreeks bij hun leveranciers en /of distributeurs. GIG heeft collectieve voorwaarden afgesloten met de betreffende fabrikanten, hun labels, merken op product- en productgroepniveau. De aangesloten Leden kunnen inloggen op de inkoop portal van de GIG en zo de bonus regelingen volgen. GrootInkoopGroep richt zich hierbij primair op het foodsegment (dkw, diepvries, zuivel en dagvers) en het daaraan gerelateerde non-food segment.

Onze missie

"Door het bundelen van elkaars inkoopvolume versterken we de individuele en onafhankelijke positie van onze leden en creëren we optimale volumevoordelen en voorwaarden voor zowel de aangesloten leden als de gecontracteerde fabrikanten en producenten."

nieuws

nieuws overzicht folder grootinkoopKlik hier en bekijk onze brochure