Nieuwe leden Fair Facilitaire Dienstverlening & De Vos Groep Facility & Core Support

Weer twee nieuwe leden, Fair Facilitaire Dienstverlening & De Vos Groep Facility & Core Support zijn toegetreden tot onze inkoopcombinatie. Met ingang van 1 juni 2012 zijn ze lid van de inkooporganisatie Grootinkoop.

De Fair Groep is een facilitaire dienstverlener die lokaal en regionaal wil boeien en binden. Daartoe zijn ze gevestigd in de nabijheid van haar klanten en medewerkers met regiokantoren in Lelystad, Enschede, Doetinchem en ‘s-Hertogenbosch. Ze verzorgen een breed pakket van kwalitatief hoogwaardige facilitaire diensten, met gewaarborgde continuïteit, ten behoeve van bedrijven en instellingen.

Bezoek de website op;

Fair Facilitaire Dienstverlening

 

Facilitair dienstverlener van huis uit. Uw centrale adres voor een veelzijdige uitbesteding van uw core-business ondersteunende diensten. De Vos Groep Facility & Core Support profileert zich gemotiveerd en professioneel met doordachte diensten op het gebied van core support, schoonmaakonderhoud, catering, it-services, front office services, gevelreiniging & bescherming en esd-control. Let wel: veel belangrijker nog dan een opsomming van onze diensten is onze wijze van werken.

Bezoek de website op;

De Vos Groep

 

nieuws

nieuws overzicht folder grootinkoopKlik hier en bekijk onze brochure