Leo op het werk

 

Wie is Leo?

Leo op het werk! is een vernieuwende bedrijfscateraar die zich heeft gespecialiseerd in een lekkere en gevarieerde lunch, waarbij aandacht voor sfeer, gezelligheid en een flexibele, maatschappelijk verantwoorde werkwijze centraal staan. Leo is ervan overtuigd dat de lunch nog Lekkerder, Eerlijker en Ongecompliceerder kan!

Elke dag nemen wij met heel veel passie en plezier de cateringzorg uit handen voor onze opdrachtgevers. Ons uiteindelijke doel daarbij is onze gasten dagelijks te verrassen met een lekkere, eerlijke en ongecompliceerde lunch! Elke dag weer verzorgen wij dan ook een voordelige en gezonde lunch die positief bijdraagt aan een moment van genieten en ontspanning!

 

Leo’s werkwijze

Leo op het werk! biedt u en uw werknemers meer bedrijfscatering voor minder geld! Uw wensen en die van de lunchbezoeker staan centraal en wij verzorgen de catering geheel op maat. Leo wordt niet voor niets dé persoonlijke bedrijfscateraar genoemd.

Bij Leo op het werk!... 

  • staan uw wensen centraal!
  • is de catering op maat!
  • hanteren we zeer scherpe prijzen!
  • werken we samen met lokale leveranciers!
  • staat duurzaamheid hoog in het vaandel!
  • is de lunch gezond en lekker!
  • hanteren wij een openboek-contract!

Bij Leo op het werk! zien de teamleden zichzelf als 'franchiseondernemer': de lunch wordt dan ook vol enthousiasme, ondernemerschap en passie, op maat verzorgd. Kortom: Met Leo wordt bedrijfscatering weer Lekker, Eerlijk en Ongecompliceerd!

Bij Leo op het werk!  is de bedrijfscatering precies wat het moet zijn én is bovendien ook nog eens zeer scherp geprijsd. Hoe Leo dat doet? We leggen het u graag uit op onze website


Bezoek de website op;

De Vos Groep

nieuws

nieuws overzicht folder grootinkoopKlik hier en bekijk onze brochure